- Energia tootmine
- Riboflaviin
- GMO-vaba
- Toidulisand
- Taimetoitlane/vegan
- Koššer
- Vitamiinid
- Pereettevõttena alates 1968. aastast
- GMP kvaliteet garanteeritud
Vitamiin B2, tuntud ka kui riboflaviin, kuulub B-vitamiinide perekonda. Seda leidub looduslikult rohelistes köögiviljades, maksas, neerudes, nisuidudes, piimas, munades, juustus ja kalas. Riboflaviin on oluline ensüümi kofaktor, mis on vajalik energia tootmiseks süsivesikutest, rasvadest ja valkudest. Seda on vaja ka glutatiooni taastamiseks, mis toetab organismi loomulikke kaitsemehhanisme ja detoksifitseerimissüsteeme.
Soovituslik kasutus
Võtke 1 kapsel päevas koos toiduga.
Toidulisandi faktid |
Portsjoni suurus: 1 köögiviljakapsel |
|
Kogus portsjoni kohta |
%Päevane väärtus |
Riboflaviin (vitamiin B2) |
100 mg |
7692% |
Muud koostisosad
Riisijahu, hüpromelloos (tsellulooskapsel), steariinhape (taimne päritolu) ja ränidioksiid.
Ei ole valmistatud nisust, gluteenist, sojast, piimast, munast, kalast, koorikloomadest ega pähklitest. Toodetud GMP-rajatises, kus töödeldakse ka teisi neid allergeene sisaldavaid koostisosi.
Hoiatused
Ainult täiskasvanutele. Konsulteerige arstiga, kui olete rase/imetate last rinnaga, võtate ravimeid või teil on terviseprobleeme. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Sellel tootel võib esineda loomulikku värvimuutust.
Pärast avamist hoida jahedas ja kuivas kohas.
B2-vitamiini on vaja järgmistel eesmärkidel:
rasvade ja süsivesikute normaalse ainevahetuse, närvisüsteemi, lihaste ja südamelihase normaalse talitluse tagamiseks ,
nägemisprotsessis, silmade väsimuse vähendamiseks ja normaalse nägemise tagamiseks,
terve naha, limaskestade, tervete küünte ja juuste tagamiseks,
antikehade moodustumiseks
Kuigi B2-vitamiini puuduse ainevahetuslikud mõjud on tugevad, esineb väga vähe selgeid kliinilisi sümptomeid. Nende hulka kuuluvad mitmesugused nahamuutused. Üsna levinud puuduse tunnused on lõhenenud suunurgad. Rasket riboflaviini puudust on seostatud rauavaeguse süvenemise, aneemia ja vaimsete häiretega. Ainult B2-vitamiini puudust tavaliselt ei esine. Tavaliselt tekib see puudus koos teiste toitainete puudusega. B2-vitamiini kogus toidus on tavaliselt väike, seega on toidust vajaliku koguse saamiseks vaja süüa mitmekesist toitu ja eelistada rafineerimata toite.
Parimad B2-vitamiini allikad on maks, pärm, mandlid, muna, lehtkapsas, juust, spinat, leib, brokkoli, kuivatatud aprikoosid-ploomid, heeringas, avokaado, sealiha, kaunviljad, kalkun, pähklid, seemned.