- Immuunsüsteemi tugi
- Toetab ensüümide funktsioone
- GMO-vaba
- Toidulisand
- Taimetoitlane/vegan
- Koššer
- Mineraalid
- Pereettevõttena alates 1968. aastast
- GMP kvaliteet garanteeritud
Tsink on oluline paljude organite ja süsteemide, sealhulgas skeleti-, immuun-, neuroloogilise ja endokriinsüsteemi normaalseks talitluseks. Tsink on vajalik mineraalkofaktor sadade ensümaatiliste reaktsioonide jaoks, mis on seotud valkude ja süsivesikute ainevahetuse, RNA/DNA sünteesi ja rakkudevahelise signaaliülekandega. Samuti on teada, et see mängib olulist rolli organismi vabade radikaalide neutraliseerimisel ja on eriti kasulik terve vananemise säilitamiseks.
Soovituslik kasutus
Võtke 1 kapsel päevas koos toiduga.
Toidulisandi faktid |
Portsjoni suurus: 1 köögiviljakapsel |
|
Kogus portsjoni kohta |
%Päevane väärtus |
Tsink (270 mg tsinkpikolinaadist) |
50 mg |
455% |
Muud koostisosad
Riisijahu, hüpromelloos (tsellulooskapsel) ja steariinhape (taimne päritolu).
Ei ole valmistatud pärmi, nisu, gluteeni, soja, piima, muna, kala, koorikloomade ega pähklitega. Toodetud GMP-rajatises, kus töödeldakse ka teisi neid allergeene sisaldavaid koostisosi.
Hoiatused
Ainult täiskasvanutele. Toode ei ole mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks; kasutage ainult vastavalt juhistele. Ärge kasutage raseduse ega imetamise ajal. Kui te võtate ravimeid või teil on terviseprobleeme, pidage nõu arstiga. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Sellel tootel võib esineda loomulikku värvimuutust.
Tsinki on vaja:
- ligi 300 ensüümi koostises,
- vereloome protsessis osalemiseks,
- orgaanismi normaalseks kasvamiseks ja järglaste saamiseks ja DNA sünteesis,
- immuunsüsteemi toetamiskes ja haavade paranemiseks,
- inimorganismi antioksüdantses kaitses (nt on ta antioksüdantsete molekulide koostises), suguorganite arenguks, eesnäärme funktsioneerimiseks ning naissuguhormoonide aktiivsuseks,
- maitsmisretseptorite normaalse arengu tagamiseks,
- insuliini toime avaldumiseks.
- A vitamiini ainevahetuses ja nägemises
Toidus olevat tsingi omastamist pärsivad oksalaadid, fütiinhape ja mõned teised orgaanilised happed, aga toetavad loomset päritolu valgud. Soovitatavad tarbimiskogused kehtivad kombineeritud loomset ja taimset päritolu toitude söömise puhul. Seetõttu taimetoitlastele, kelle menüü põhineb peamiselt teraviljadel, soovitatakse segatoidulistele inimestele mõeldud soovitusest 25-30% kõrgemat tarbimiskogust.