OstroVit GH Booster Extreme 90caps
TASUTA tester, transport +75€
TASUTA tester, transport, shaker +150€
OstroVit GH Booster Extreme on kvaliteetne toidulisand, mis sisaldab kuni 10 erinevat toimeainet - Tootest leiate: L-arginiin-alfa-ketoglutaraati, gamma-aminovõihapet või tsinkpikolinaati. See on kergesti neelatavate kapslite kujul olev preparaat, mis on loodud sportlastele ja aktiivse eluviisiga inimestele.
L-arginiin alfa-ketoglutaraat - AAKG - orgaaniline keemiline ühend, mis on Krebsi tsükli produktiks oleva glutaarhappe soolade ja valgu aminohappe arginiini kombinatsioon. Nende molekulide kombinatsioon annab sünergilise ühendi.
Gamma-aminovõihape (GABA) on orgaaniline keemiline ühend mittevalguliste aminohapete rühmast. Neurotransmitter, mida sünteesitakse organismis glutamaadist. See on aine, mis inimkehas esineb peamiselt hüpotalamuses ja ekstrapüramidaalsüsteemis. Seda ühendit võib leida ka toidust, näiteks rohelisest teest, silost, sojast või piimatoodetest.
L-ornitiinvesinikkloriid – ornitiin on endogeenne aminohape, mida inimkeha loomulikult sünteesib, kuid selle moodustumiseks on vajalik teise aminohappe, arginiini, olemasolu. See on aine, mida leidub ka toidus – L-ornitiini leidub lihas, kalas, aga ka munades, piimas ja piimatoodetes. Toidulisandites kasutatakse sageli L-ornitiinvesinikkloriidi, mida iseloomustab suurepärane lahustuvus.
L-lüsiinvesinikkloriid – keemiline ühend, mis koosneb vesinikkloriidhappest ja lüsiinist ning kuulub valguliste aminohapete hulka. L-lüsiin on eksogeenne aine, mida inimkeha looduslikult ei tooda, mistõttu tuleb seda organismile tarnida väljastpoolt – koos igapäevase toiduga või toidulisandite kujul. Lüsiini leidub kõrge valgusisaldusega toodetes, mistõttu peetakse ühendi allikaks piima ja piimatooteid, liha ja kala. Lüsiinvesinikkloriidi kasutatakse toidulisandite komponendina, mida iseloomustab suurepärane lahustuvus.
D-asparagiinhape - DAA - endogeenne aminohape, mida toodetakse peamiselt hüpofüüsis ja hüpotalamuses. D-asparagiinhapet leidub ka toidus - ühendit leidub peamiselt loomsetes saadustes, kuid väikestes kogustes ainet leidub ka sparglis, avokaados või kaerahelvestes.
L-trüptofaan - orgaaniline keemiline ühend, valk-aminohape, mis liigitatakse eksogeensete ainete hulka ja mida tuleb organismile väljastpoolt tarnida, kuna organism ei suuda seda ise sünteesida. Trüptofaani võib leida loomsetes saadustes, samuti kõrvitsaseemnetes, kuivatatud kaunviljades või linaseemnetes.
Musta pipra viljaekstrakt – pipraliste sugukonda kuuluva taime viljaekstrakt, mis on standardiseeritud 95% piperiini, st orgaanilise keemilise ühendi, musta pipra viljade pealmises kihis leiduva alkaloid, sisalduse suhtes.
Tsink – keemiline element Zn. See on mikroelemendina klassifitseeritud mineraalkomponent, mida inimkehas leidub peamiselt skeletilihastes ja luudes. See on aine, mida leidub paljudes erinevates toitudes ning peamisteks tsingi allikateks peetakse punast liha, linnuliha, kuivatatud kaunvilju, pähkleid ja täisteratooteid.
Vitamiin B6 ehk püridoksiin on vees lahustuv B-vitamiinide hulka kuuluv komponent. Seda ühendit leidub peamiselt täisteratoodetes, samuti rupsis ja kuivatatud kaunviljade seemnetes.
D-vitamiin , tuntud ka kui kolekaltsiferool, on steroidne orgaaniline keemiline ühend, mis kuulub rasvlahustuvate vitamiinide rühma. Seega on koostisosa omastamine tihedalt seotud rasvade olemasoluga igapäevases toidus. D3-vitamiin on aine, mis jõuab organismi toiduga (seda võib leida rasvastest merekaladest) ja naha sünteesi teel. Siiski ladestub see peamiselt rasvkoes ja maksas.
Tsink aitab säilitada õiget happe-aluse tasakaalu ja lisaks toetab see optimaalset süsivesikute ainevahetust. See on ühend, mis aitab säilitada normaalseid kognitiivseid funktsioone ja toetab DNA sünteesi. Lisaks aitab see säilitada piisavat A-vitamiini ainevahetust ja aitab kaasa valgusünteesile. Tsink toetab ka terve naha, luude, küünte ja juuste säilimist ning immuunsüsteemi korralikku toimimist. Lisaks aitab see säilitada korralikku nägemist ja toetab rakkude kaitset oksüdatiivse stressi eest.
Vitamiin B6 , mida leidub toidulisandi koostisosade hulgas, aitab säilitada korralikku energiavahetust ja toetab ka närvisüsteemi korralikku toimimist. See on ühend, mis aitab kaasa optimaalse valgu- ja glükogeenivahetuse säilitamisele ning lisaks aitab see kaasa punaste vereliblede nõuetekohasele tootmisele ja vähendab väsimust.
Preparaadis kasutatav D-vitamiin aitab säilitada terveid luid ja hambaid ning lihaste korralikku talitlust. Lisaks toetab see immuunsüsteemi korralikku toimimist. See ühend aitab kaasa ka kaltsiumi ja fosfori nõuetekohasele imendumisele ja kasutamisele ning veres õige kaltsiumitaseme säilitamisele. Aine osaleb ka rakkude jagunemise protsessis.
L-arginiin alfa-ketoglutaraat, gamma-aminovõihape, täiteaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos, L-ornitiinvesinikkloriid, L-lüsiinvesinikkloriid, D-asparagiinhape (DAA), L-trüptofaan, tsinkpikolinaat (tsink), paakumisvastane aine: rasvhapete magneesiumisoolad; lanoliinist saadud kolekaltsiferool (D-vitamiin), 95% piperiinile standardiseeritud musta pipra (Piper nigrum L.) viljaekstrakt, püridoksaal-5'-fosfaat (B6-vitamiin).
Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, koorikloomi, kala.
| Toimeained | Portsjoni kohta | % RI* |
|---|---|---|
| L-arginiin alfa-ketoglutaraat | 700 mg | - |
| - millest L-arginiin | 462 mg | - |
| Gamma-aminovõihape | 400 mg | - |
| L-ornitiinvesinikkloriid | 350 mg | - |
| L-lüsiinvesinikkloriid | 350 mg | - |
| D-asparagiinhape | 150 mg | - |
| L-trüptofaan | 100 mg | - |
| Musta pipra puuviljaekstrakt | 2,1 mg | - |
| - millest piperiin 95% | 2 mg | - |
| Tsink | 15 mg | 150% |
| Vitamiin B6 | 2,8 mg | 200% |
| D3-vitamiin | 50 µg / 2000 RÜ | 100% |
*RI - võrdluskogused
Soovituslik kasutus
Võtke 1 portsjon (3 kapslit) päevas.
Ärge ületage soovitatavat päevast annust. Toidulisandit ei tohiks kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis on olulised. Ärge tarbige, kui olete allergiline mõne koostisosa suhtes. Enne tarbimist pidage nõu oma arsti või apteekriga. Toodet ei tohiks tarbida lapsed, rasedad ja imetamise ajal.
Hoida pakend tihedalt suletuna kuivas kohas temperatuuril 15–25 °C. Hoida otsese päikesevalguse eest kaitstult. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.
Ärge kasutage autot juhtides ega masinaid käsitsedes.