- Närvisüsteemi tugi
- Toetab energiatootmist
- Ensüümide funktsiooni jaoks kriitiline
- GMO-vaba
- Toidulisand
- Taimetoitlane/vegan
- Koššer
- Mineraalid
- Pereettevõttena alates 1968. aastast
- Kvaliteetne GMP tagatud
Magneesium on mineraal, mis on kriitilise tähtsusega energia tootmiseks ja ainevahetuseks, lihaste kokkutõmbumiseks, närviimpulsside edastamiseks ja luude mineraliseerumiseks. See on vajalik kofaktor hinnanguliselt 300 ensüümi jaoks. Nende ensüümide poolt katalüüsitavate reaktsioonide hulka kuuluvad rasvhapete süntees, valgu süntees ja glükoosi metabolism. Magneesiumi tase on oluline ka kaltsiumi tasakaalu reguleerimiseks tänu selle mõjule kõrvalkilpnäärmele.
Soovituslik kasutus
Sega 1 tasane teelusikatäis pulbrit vähemalt 225 ml külma vee või selge vedelikuga. Lisa pulber aeglaselt segades. Võta üks kord päevas koos toidukorraga. Puhas magneesiumtsitraadi pulber võib kokkupuutel vedelike temperatuuri tõsta; seetõttu PEAB soovitatav portsjon enne allaneelamist segama vähemalt 225 ml külma vedelikuga, et see reaktsioon neutraliseerida.
Toidulisandi faktid |
Portsjoni suurus: 1 tasane teelusikatäis (3 g) |
Portsjoneid pakendis: umbes 76 |
|
Kogus portsjoni kohta |
Päevase väärtuse % |
Magneesium (alates 3000 mg magneesiumtsitraadist) |
450 mg |
107% |
Muud koostisosad
Mitte ühtegi.
Ei ole valmistatud nisust, gluteenist, sojast, piimast, munast, kalast, koorikloomadest ega pähklitest. Toodetud GMP-rajatises, kus töödeldakse ka teisi neid allergeene sisaldavaid koostisosi.
See magneesiumtsitraat on täielikult reageerinud mineraallisand.
Hoiatused
Seda toodet müüakse kaalu, mitte mahu järgi.
Sellel tootel võib esineda loomulikku värvimuutust.
Pärast avamist hoida jahedas ja kuivas kohas.
See toode tuleb enne tarbimist lahustada vähemalt 225 ml külmas vees või selges vedelikus. Ärge hingake pulbrit sisse ja vältige kokkupuudet naha, silmade ja riietega. Ainult täiskasvanutele. Pöörduge arsti poole, kui olete rase/imetate last rinnaga, võtate ravimeid või teil on terviseprobleeme. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Magneesium reguleerib paljusid biokeemilisi ja füsioloogilisi protsesse. Seda mineraalainet vajavad oma tegevuseks üle 300 ensüümi. Umbes 60% organismis olevast magneesiumist paikneb luudes, mis moodustab teatud puhvri magneesiumitaseme hoidmiseks.
Magneesiumi on vaja:
- süsivesikute, rasvade ja aminohapete normaalseks ainevahetuseks
- organismis soolade koostises luukoe tekkes, kaltsiumi rolli soodustamiseks inimorganismis (nt luukoe areng, uuenemine),
- südamelihaste tööks ja vereringe reguleerimiseks,
- normaalseks närvitalitluseks,
Normaalsel toitumisel on magneesiumipuudus harv. Tavaliselt võib see kaasneda mõne haiguse või ravimi kasutamisel. Tõsise magneesiumipuuduse füsioloogilised ilmingud on hüpokaleemia, hüperkaltseemia, neuromuskulaarne erutuvus ja südametöö häired. Magneesiumi puudujääk võib tekkida, kui tarbida liiga palju töödeldud toiduaineid. Samuti võivad osades toitudes leiduvad oksaal- ja fütiinhape siduda magneesiumi organismile mitteomastuvateks sooladeks.
Magneesiumi puudujääk võib tekkida:
- kroonilistel alkohoolikutel
- diabeetikutel,
- maksa tsirroosi, ateroskleroosi, neeruhaiguste ja kroonilise kõhulahtisusega inimestel,
- pikaajalisel oksendamisel või suhkrurikaste toitude kestval liigtarbimisel.
Parimateks magneesiumi allikateks on pähklid, seemned, kama, leib, spinat, kaunviljad, tatar, täisteratooted, sea-, veise- ja kanaliha, banaan, brokoli.